התלבטות בין שתי גרילים של נפוליאון


עמוד 2 מתוך 2
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2 
   פורומים > > גריל וצליה
מחבר הודעה
ziv_r (זיו)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2005
הבעות תודה: 4049
מספר הודעות: 38492

 #16  נשלח: א' 15/04/2018 12:23

אם אתה קונה בכרמל דיירקט, תגיד שהגעת מהפורום ויצ'פרו אותך
פרופיל | שלח הודעה | חפש
avidror
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  May 02, 2006
הבעות תודה: 8
מספר הודעות: 227

 #17  נשלח: א' 15/04/2018 13:10

לי יש 410 מאוד מאוד מרוצה
משפחה של 5 נפשות וארחתי גם 30 בלי בעיה
גריל מעולה אבל יותר מהגריל השרות והאחריות עשו לי את זה
בדקתי את השירות פעם אחת באו בלי בעיה החליפו חלק והלכו
עובד על בסיס שבועי
מצב המנגל אחרי שנתיים מעולה והמנגל עומד בדשא ורק מכוסה
פרופיל | שלח הודעה | חפש
ziv_r (זיו)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2005
הבעות תודה: 4049
מספר הודעות: 38492

 #18  נשלח: א' 15/04/2018 13:26

avidror,
לי בעצמי יש את ה- Napoleon Triumph 410 ואני גם מרוצה, אבל זוהי לא השאלה, כי לאחר שעבדתי מספר רב של פעמים עם ה- Coleman Galaxy 4, הייתי קונה היום אחרת ואני מאמין שגם אתה אם היית מתנסה גם כן איתו.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
avidror
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  May 02, 2006
הבעות תודה: 8
מספר הודעות: 227

 #19  נשלח: א' 15/04/2018 14:59

ziv_r כתב:
avidror,
לי בעצמי יש את ה- Napoleon Triumph 410 ואני גם מרוצה, אבל זוהי לא השאלה, כי לאחר שעבדתי מספר רב של פעמים עם ה- Coleman Galaxy 4, הייתי קונה היום אחרת ואני מאמין שגם אתה אם היית מתנסה גם כן איתו.


יכול להיות לא מתווכח, אשמח לדעת מה ההבדלים שהפרה מרגישה שהיא נחה על הקולמן
פרופיל | שלח הודעה | חפש
richrach
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Aug 18, 2008
הבעות תודה: 59
מספר הודעות: 2224

 #20  נשלח: א' 15/04/2018 15:38

ziv_r
·
יש לך את הקולמן עם הכירת צד?
הכנפיים שלו מתקפלות?
לפי מה שקראתי הריבולושן צריך להיות טוב יותר מבחינת ניקוז השומנים ומניעת התלקחויות מאשר הגלקסי לא?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
ziv_r (זיו)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2005
הבעות תודה: 4049
מספר הודעות: 38492

 #21  נשלח: א' 15/04/2018 15:40

נתתי דעה רק לגבי הגרילים איתם התנסתי ואני מתנסה בצורה קבועה ורשמתי את הדגמים.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
golanh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  May 15, 2005
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 133

 #22  נשלח: א' 15/04/2018 16:51

maoryzio1 כתב:
@golanh
אז איזה גריל גז מומלץ אתה אומר לבדוק את הניקוז מה צריך לבדוק בדיוק אני חדש בתחום הזה של גרילי גז שמעתי שהקולמן רבולושן מונע התפרצויות להבה החיבור שיש לי זה נקודת גז במרפסת לכן אין צורך בבלון גז?


אני לא כל כך מכיר את הקולמן ריבולושיין אבל הבנתי שיש לו ניקוז מעולה וכמעט ואין התפרצויות .
הנפוליאון הוא גריל חזק . אבל אם אני שם בשר עתיר שומנים כמו קבב שמן מולארד וכו' השומן שמצטבר במגש האיסוף מתחיל לבעור וזה ממש מסוכן וגם הורס את הבשר . כבר זרקתי מס' פעמים את הבשר שעלה לי מאות שקלים וחבל .
להרגיע את האש במקרה כזה עם מים יעוות את הגריל .
נראה לי שהבעייה שהמגש קצת מתלכלך ועם גבשושיות אז השמן אינו מתנקז בצורה טובה ל"דרדרלה" ההוא שצילמת . ( שכבר פעם אחת חירב אצלי את הדק ) . ואז זאת בעייה . הגריל אצלי בערך כשנה .
(1) הבעות תודה: richrach
פרופיל | שלח הודעה | חפש
golanh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  May 15, 2005
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 133

 #23  נשלח: ב' 16/04/2018 16:33

maoryzio1 כתב:
גריל עם מגש נוזלים כזה ימנע מהגריל לעלות באש?


זה ה 410 ? כי אצלי יש רק שתי "רגליים" שמחזיקים את מגש שמן .
תודה
פרופיל | שלח הודעה | חפש
טלHD
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

הצטרף בתאריך:
  Nov 15, 2008
הבעות תודה: 966
מספר הודעות: 13117

 #24  נשלח: ב' 16/04/2018 17:39

richrach כתב:
@ziv_r
·
יש לך את הקולמן עם הכירת צד?
הכנפיים שלו מתקפלות?
לפי מה שקראתי הריבולושן צריך להיות טוב יותר מבחינת ניקוז השומנים ומניעת התלקחויות מאשר הגלקסי לא?
·
גם אני הבנתי שההבדל העיקרי בין הגלאקסי לרבולושן הוא ניקוז השומנים במגש/כוסית עם גישה נוחה מלפנים.
לכן כרגע הנטייה היא לכיוון הרבולושן של קולמן.
אשמח להבהרות אם מישהו יודע או מבין אחרת.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
richrach
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Aug 18, 2008
הבעות תודה: 59
מספר הודעות: 2224

 #25  נשלח: ב' 16/04/2018 21:15

נתקלתי בזה היום
http://www.grilltown.co.il/product/גריל-גז-3-מבערי...
פרופיל | שלח הודעה | חפש
טלHD
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

הצטרף בתאריך:
  Nov 15, 2008
הבעות תודה: 966
מספר הודעות: 13117

 #26  נשלח: ג' 17/04/2018 19:35

richrach כתב:
נתקלתי בזה היום
http://www.grilltown.co.il/product/גריל-גז-3-מבערי...
·
מחיר טוב אבל לדברי אנשי קולמן, זה דגם ישן שהוחלף ע"י הגלאקסי שעדיף ממנו.
הרבולושן עדיף על הגלקסי בגלל הפטנט של פינוי השומנים למניעת שריפת הבשר.
(1) הבעות תודה: richrach
פרופיל | שלח הודעה | חפש
surfer1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 15, 2007
הבעות תודה: 5
מספר הודעות: 179

 #27  נשלח: ה' 09/04/2020 10:59
ניקוז שומנים וניקיון המנגל

בכל מה שקשור לבערת השומנים זה הכול תלוי בתדירות השימוש, מי שמדליק אש לפחות פעם בשבוע חייב לנקות אותו יותר מאחד שמדליק פעם בחודשיים. אף מנגל לא ישאר אדיש להצטברות שומן בלי סוף.
כוסית נשלפת בצד זה בסדר, אבל לא באמת הכול מגיע לשם. ופלטה שנשלפת מלמטה עדיפה בהרבה על שליפה מאחור או מהצד.
בכל המקרים אתה חייב לנקות את המנגל מבפנים אם הצטבר לך שם שומן קשה שנדלק בקלות. אצל אחד זה כל שבוע אצל אחר זה פעם בחצי שנה, הכול ענין של תדירות שימוש.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
lasik
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jul 21, 2010
הבעות תודה: 224
מספר הודעות: 1888

 #28  נשלח: ה' 09/04/2020 17:01

אשמח לשתף מנסיוני.
לפני כשנה בדקתי את החלופות לגריל משפחתי.
שווה לכם לפני הרכישה לקפוץ להרצליה פיתוח. החנויות של כרמל דיירקט ושל וובר כמעט צמודות אחת לשניה. פשוט לחצות את הכביש.
ההבדלים בתימחור קלים. החלטתי בסוף ללכת על וובר ג'נסיס 3 מבערים ללא כירה מהטעם הפשוט שכל האחרים נראו לי כמו חיקוי של המקור.

עם מיקוח בחנות היבואן בפתח תקווה מקבלים גריל ליגה של יצרן גרילים ותיק, עם אביזרים וכיסוי אורגינל, במחיר שווה במיוחד.
עכשיו בעידן הקורונה המכירות שלהם בטוח ברצפה, המלאים עומדים ולכן יכולת המיקוח עולה עוד יותר. כדי לחסוך את ההובלה שווה שתבואו עם מסחרי עם פתח העמסה גדול. ההתקנה בבית פשוטה.

למדתי שגריל חייבים לנקות יסודי אחרי כל שימוש, ולא עם מברשת ברזל, כי היא פוגעת בציפוי הטפלון של הרשת.
אם לא מנקים, פשוט אוכלים בשר עם הפיח השחור של הארוחה הקודמת.
הוובר מתפרק לגורמים והניקוי מהיר יחסית.

בהצלחה!
פרופיל | שלח הודעה | חפש
surfer1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 15, 2007
הבעות תודה: 5
מספר הודעות: 179

 #29  נשלח: ב' 13/04/2020 14:55
בערות, יציקה, שמירת חום ועוד

אחרי בדיקה נוספת הגעתי למסקנה שאם רוצים גריל עם איכות חומרים לאורך שנים זה או נפוליאון או וובר, להם יש יציקת אלומיניום אטומה ששומרת על החום וחוסכת בגז. גרנדהול, ברויל קינג וצ'ר-ברויל מיד אחריהם באיכות החומרים ולאחר מכן הקולמן.
כל גריל, אבל כל גריל חייבים לנקות ניקוי קל אחרי/לפני כל שימוש אם שמת בשר שומני, אחת לכמה שימושים מנקים יותר יסודי. לכולם יש בערות אם לא ניקית, קולמן יצאו עם שיטת הרשת הכפולה למנוע את האש שתעלה אבל זה סיוט לנקות אותם. לגרנדהול GT3 יש גם פתרון עם רשת אטומה חלקית שעובדת יפה.
ולמי שזה ממש קריטי, בכל מנגל אפשר לשים פלנצ'ה ואז סגרת את הפינה של הבערות מטפטוף השומן.
בין נפוליאון רוג לוובר ספיריט, אני העדפתי את הרוג בגלל ההצתה החוזרת האוטומטית כאשר יש רוח חזקה ומבער צד חייתי שלא נכבה בקלות ברוח (לוחם אמיתי). ההצתה מתבצעת ביד אחת (בוובר צריך שני ידיים) ובנוסף יש סגירה של ארון מה שאין בספיריט (פתוח למטה).
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה