מנגל STERLING לא מצליח להגיע ליותר מ 225 מעלות


   פורומים > > גריל וצליה
מחבר הודעה
embedded
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 19, 2008
הבעות תודה: 18
מספר הודעות: 2010

 #1  נשלח: ג' 12/06/2012 18:56
מנגל STERLING לא מצליח להגיע ליותר מ 225 מעלות

המנגל היה בשימוש 3 פעמים.
בפעם האחרונה הוא לא הצליח להגיע לטמפרטורה של 250 מעלות.

נתקע על 225 ולא עלה.
היתה קצת רוח.

מישהו נתקל בבעיה כזו?

תודה
פרופיל | שלח הודעה | חפש
ra (אבי)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 17, 2007
הבעות תודה: 113
מספר הודעות: 2217

 #2  נשלח: ג' 12/06/2012 21:55

איזה צבע הלהבה ?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
spacedude (שחר)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Feb 09, 2005

מיקום: מזכרת בתיה
הבעות תודה: 166
מספר הודעות: 3444

 #3  נשלח: ג' 12/06/2012 23:49

למה אתה צריך לדעת מה הטמפ'?
אצלי בוובר יש מד טמפ' שלא עובר את ה 200 מעלות, רק מה הוא נמצא על המכסה, כשמהכסה סגור הוא רחוק מאוד מהרשת ככה שבכל מקרה אין חיווי אמיתי של הטמפי.

אחרי כמה מינגולים כבר לא התיחסתי אליו.
זה הכל עניין של רגש. אותו דבר לגבי המדחומים ל"זיהוי" סטייק מוכן. עם הזמן אתה תבין בדיוק איזה עוצמה דורש הבשר שתשים עליו...

_________________
שחר
פרופיל | שלח הודעה | חפש
embedded
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 19, 2008
הבעות תודה: 18
מספר הודעות: 2010

 #4  נשלח: ד' 13/06/2012 9:08

spacedude כתב:
למה אתה צריך לדעת מה הטמפ'?
אצלי בוובר יש מד טמפ' שלא עובר את ה 200 מעלות, רק מה הוא נמצא על המכסה, כשמהכסה סגור הוא רחוק מאוד מהרשת ככה שבכל מקרה אין חיווי אמיתי של הטמפי.

אחרי כמה מינגולים כבר לא התיחסתי אליו.
זה הכל עניין של רגש. אותו דבר לגבי המדחומים ל"זיהוי" סטייק מוכן. עם הזמן אתה תבין בדיוק איזה עוצמה דורש הבשר שתשים עליו...


יש בזה משהו אבל אני רוצה לצרוב סטייקים לכן אני מחפש טמפ גבוהה.

כמה זמן אתם מחמם את המנגל לפני צליית הבשר?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
spacedude (שחר)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Feb 09, 2005

מיקום: מזכרת בתיה
הבעות תודה: 166
מספר הודעות: 3444

 #5  נשלח: ד' 13/06/2012 10:29

המתכון המנצח לסטייקים אצלי הוא ככה: (לסטייק במשקל 300 גרם +-)
1. מוציא את הבשר שעה לפני.
2. מדליק את המנגל על חצי מהעוצמה ל 7 דק בערך (משתנה ממגל למנגל, בוובר הרשת מאוד מסיבית ולוקח לה זמן לתפוס את החום, עם רשת דקה / קלה יותר אני מאמין שזה עניין של 2 ד')
3. שם את הסטייקים על הצד הראשון בערך ל 4 ד'
4. הופך את הסטייקים לצד השני לעוד 2 ד'
5. שם שום והופך את הסטייק לכמה שניות בודדות
6. מוריד מהאש ושם פלפל שחור גרוס ומלח גס
7. אוכל (מידי פעם עם רוטב צ'ימיצ'ורי)

הפירוט הנ"ל הוא לרמת עשיה מדיום.

_________________
שחר
פרופיל | שלח הודעה | חפש
spacedude (שחר)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Feb 09, 2005

מיקום: מזכרת בתיה
הבעות תודה: 166
מספר הודעות: 3444

 #6  נשלח: ד' 13/06/2012 10:33

תמונה להמחשה
לצערי לא צילמתי אחרי שהפכתי




_________________
שחר
פרופיל | שלח הודעה | חפש
spacedude (שחר)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Feb 09, 2005

מיקום: מזכרת בתיה
הבעות תודה: 166
מספר הודעות: 3444

 #7  נשלח: ד' 13/06/2012 10:33

ובלי קשר

נישנושים מאתמול


גבינת חלומי


_________________
שחר
פרופיל | שלח הודעה | חפש
embedded
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 19, 2008
הבעות תודה: 18
מספר הודעות: 2010

 #8  נשלח: ד' 13/06/2012 10:44

spacedude כתב:
המתכון המנצח לסטייקים אצלי הוא ככה: (לסטייק במשקל 300 גרם +-)
1. מוציא את הבשר שעה לפני.
2. מדליק את המנגל על חצי מהעוצמה ל 7 דק בערך (משתנה ממגל למנגל, בוובר הרשת מאוד מסיבית ולוקח לה זמן לתפוס את החום, עם רשת דקה / קלה יותר אני מאמין שזה עניין של 2 ד')
3. שם את הסטייקים על הצד הראשון בערך ל 4 ד'
4. הופך את הסטייקים לצד השני לעוד 2 ד'
5. שם שום והופך את הסטייק לכמה שניות בודדות
6. מוריד מהאש ושם פלפל שחור גרוס ומלח גס
7. אוכל (מידי פעם עם רוטב צ'ימיצ'ורי)

הפירוט הנ"ל הוא לרמת עשיה מדיום.


נראה טוב. איפה קנית את הבשר?
אתה הופך יותר מידי פעמים את הבשר.

אני אימצתי מתכון מנצח: לסטייקים של 300+ גרם

2.5 דק + 2.5 דק מסובב 45 מעלות
הופך
וחוזר חלילה.

דרגת עשייה מדיום.

יוצא עסיסי ומדמם.

לסטייקים פחות עבים אותה שיטה רק 2 דק.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
spacedude (שחר)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Feb 09, 2005

מיקום: מזכרת בתיה
הבעות תודה: 166
מספר הודעות: 3444

 #9  נשלח: ד' 13/06/2012 10:50

לא הבנת,
את הבשר אני הופך רק פעם אחת.
אחרי שאני שם שום הוא מקבל הפיכה לשתי שניות שיצרוב את השום טיפה.
אבל בתכלס כל צד רואה את הרשת רק פעם אחת.

_________________
שחר
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה