הבטחתי ולכן אקיים...סרטון קצר שמסביר על תהליך השיפוץ של הקולה TORREFATTORE


   פורומים > > תערובות קפה וקלייה ביתית
מחבר הודעה
zachig (צחי גיגי)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 06, 2005
הבעות תודה: 94
מספר הודעות: 480

 #1  נשלח: ד' 24/08/2016 12:14
הבטחתי ולכן אקיים...סרטון קצר שמסביר על תהליך השיפוץ של הקולה TORREFATTORE

חברים יקרים, כמו שהבטחתי, מצורף לינק לסרטון קצר ביו-טיוב שמסביר על תהליך השיפוץ של הקולה TORREFATTORE שרכשתי לאחרונה.

מוזמנים להביע חוות דעתכם, התרשמותכם וכמובן לשאול שאלות...

(7) הבעות תודה: מורגן , itamars2 , eldza , noamsh , Mimi111 , NEGRO , דבוטאנט
פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 499
מספר הודעות: 3420

 #2  נשלח: ד' 24/08/2016 13:15

יפה מאוד הקולה מאוד מיקצועי תודה על השיתוף
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
(2) הבעות תודה: zachig , ozeltzex
פרופיל | שלח הודעה | חפש
zachig (צחי גיגי)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 06, 2005
הבעות תודה: 94
מספר הודעות: 480

 #3  נשלח: ד' 24/08/2016 15:36

טוב...אז הרגע סיימתי קלייה ראשונה של 500 גר' הונדורס אורגני.
עצרתי ממש לפני כניסה לפיצוץ שני (נראה לי...).
נראית קלייה אחידה ויפה.
עכשיו צריך להמתין בסבלנות 8-10 ימים לפני טעימה!!! מקווה שאוכל להתאפק...
עדיין צריך ללמוד איך לשלוט בתוכנת ARTISAN לצורך ניטור של פרופילי הקלייה.
בינתיים מצורף פרופיל קלייה ראשוני (שכחתי להוסיף סמנים לתחילת וסיום פיצוץ ראשון...אמרתי לכם, עדיין לומד...).





(1) הבעות תודה: eldza
פרופיל | שלח הודעה | חפש
ozeltzex (אופיר)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jun 07, 2008
הבעות תודה: 395
מספר הודעות: 1622

 #4  נשלח: ד' 24/08/2016 18:56

יפה מאוד! תהנה !
(1) הבעות תודה: zachig
פרופיל | שלח הודעה | חפש
zachig (צחי גיגי)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 06, 2005
הבעות תודה: 94
מספר הודעות: 480

 #5  נשלח: ד' 24/08/2016 19:11

ozeltzex כתב:
יפה מאוד! תהנה !


·
תודה אופיר!
פרופיל | שלח הודעה | חפש
itamars2
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Nov 04, 2011

מיקום: ליד אקליפטוס שורק בלוז כנעני
הבעות תודה: 326
מספר הודעות: 2470

 #6  נשלח: ד' 24/08/2016 20:10

zachig כתב:


ציטוט:
...


·
תודה אופיר!


·מה תודה תביא לטעום
(1) הבעות תודה: zachig
פרופיל | שלח הודעה | חפש
zachig (צחי גיגי)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 06, 2005
הבעות תודה: 94
מספר הודעות: 480

 #7  נשלח: ד' 24/08/2016 21:21

itamars2
·
מוזמן בכיף...
(1) הבעות תודה: itamars2
פרופיל | שלח הודעה | חפש
noamsh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 12, 2005
הבעות תודה: 40
מספר הודעות: 257

 #8  נשלח: ה' 25/08/2016 0:48

צחי איזה יופי, תודה על השיתוף! תתחדש ותהנה. מעניין יהיה לשמוע איך התוצאה בכוס.
(1) הבעות תודה: zachig
פרופיל | שלח הודעה | חפש
אהה-רון
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jan 02, 2013
הבעות תודה: 68
מספר הודעות: 339

 #9  נשלח: ה' 25/08/2016 7:02

וואוו. נראה נהדר.
ואתה כנראה איש רציני מאד בדרך עשייתך.

אני עם הג'ין קפה שלי נראה 'ילד בכיתה א' על יד זה.

אני מציע לך להתחיל בקליות של דברים רגילים ופשוטים.


הרבה בהצלחה.
(1) הבעות תודה: zachig
פרופיל | שלח הודעה | חפש
docfeelgood
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Nov 25, 2010

מיקום: רמת גן
הבעות תודה: 102
מספר הודעות: 660

 #10  נשלח: ה' 25/08/2016 21:33

נראה מצוין
תהנה
(1) הבעות תודה: zachig
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > תערובות קפה וקלייה ביתית


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה