אחרי כל הסיבובים מאוד מבולבל ולא יודע מה לקנות... נפוליאון או ברויל קינג?


עמוד 3 מתוך 3
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3 
   פורומים > > גריל וצליה
מחבר הודעה
winnerm
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 22, 2013
הבעות תודה: 4
מספר הודעות: 93

 #31  נשלח: ה' 08/03/2018 19:30

rel1

איזה דגמים של נפולאון קיבלו ביקורות טובות ? , כתבת שהגרסאות היקרות שלהם מקבלות ציונים מעולים ואם זה היה בתקציב היית קונה אותם , רק שלא הבנתי על איזה דגמים מדובר.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
hezyabudy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Mar 14, 2019
מספר הודעות: 2

 #32  נשלח: ה' 14/03/2019 23:53

rel1 כתב:
הייתי בדילמה הזו גם כן. יש שרשור שלם על ההתלבטויות וכו'. בשורה התחתונה: קניתי את הברויל קינג סיגנט 320 ואני מרוצה מאוד. ממליץ בחום.


·@rel1

כל הכבוד על המחקר המעמיק שעשית.
אני רוצה לקנות הסיגנט 340, רצית לדעת מה הרשמים שלך שכבר יש לך את המנגל כבר זמן מה..
בנוסף, רציתי לדעת איך הוא מבחינת התפרצות להבות ותחזוקה?

תודה מראש..
פרופיל | שלח הודעה | חפש
ofer11
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Mar 03, 2019
מספר הודעות: 10

 #33  נשלח: ה' 11/04/2019 15:30

היי, אשמח גם על המלצה על הסיגנט, מתלבט בין ה320 ל 340... האם נשאר ה 40 BTU אחרי הכירת צד? האם מבחינת גודל הם גם מספיקים לאירוח גדול? הם מרוצים מהם?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
Microbar
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 27, 2019
מספר הודעות: 15

 #34  נשלח: שבת 05/10/2019 12:57

יש בעיה קטנה תיכנונית עם הסיגנט שלא בדקת במחקר שלך,הרשת העליונה יוצאת משטח הצליה כאשר פותחים את המכסה ולכן בשר שנימצא שם מטפטף שומן ישירות לריצפה,צריך לעבוד עם סמרטוט רצפה שעובדים עם הגריל או לא להשתמש במדף העליון
פרופיל | שלח הודעה | חפש
surfer1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 15, 2007
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 148

 #35  נשלח: ג' 07/04/2020 8:37
ברויל קינג סיגנט 320 340 390

rel1
·
·
אהלן rel1
יותר משנתיים אחרי הקנייה שלך...אני ממש ממש סקרן לדעת מה דעתך היום על הבחירה
כמובן בעיניין הצלייה והיעילות אך בעיקר בנושאים של התחזוקה אחרי...ניקיון וכו
והאם היית מוסיף כירת גז בצד ושיפוד מסתובב כדוגמת הסיגנט 390 או 340
אודה מאוד לעזרתך
פרופיל | שלח הודעה | חפש
surfer1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 15, 2007
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 148

 #36  נשלח: ג' 07/04/2020 8:38

Microbar כתב:
יש בעיה קטנה תיכנונית עם הסיגנט שלא בדקת במחקר שלך,הרשת העליונה יוצאת משטח הצליה כאשר פותחים את המכסה ולכן בשר שנימצא שם מטפטף שומן ישירות לריצפה,צריך לעבוד עם סמרטוט רצפה שעובדים עם הגריל או לא להשתמש במדף העליון


·
במדף העליון בד"כ מחממים לדעתי, אתה באמת צולה שם בשר חי ושומני?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה