קולמן רבולושן


   פורומים > > גריל וצליה
מחבר הודעה
plastoman
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Oct 27, 2007
מספר הודעות: 10

 #1  נשלח: שבת 09/05/2020 10:32
קולמן רבולושן

שלום,
שאלה לבעלי הקולמן רבולושיין.
בחלק מהביקורות בחו"ל אנשים מתלוננים שהשומן שנמצא בתעלה הקדמית שמובילה לכוס הניקוז, לעיתים בוער וגורם לעשן שמשחיר/מלכלך את המכסה הקדמי.
האם התופעה מוכרת לכם?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
Weihenstephan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Aug 07, 2010

מיקום: חיפה
הבעות תודה: 4
מספר הודעות: 332

 #2  נשלח: שבת 09/05/2020 11:01

אכן כן, היה לי את הרבולושן 4, לאחר כמה שימושים התעלה נסתמת מהשומן והגריל הופך להיות מופע פירוטכניקה, מזל שיש לי צינור גינה, אם לא כל הפרגולה שלי היתה עולה באש
_________________
קוואבאנגה !

http://www.speedtest.net/result/3744583897.png
פרופיל | שלח הודעה | חפש
plastoman
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Oct 27, 2007
מספר הודעות: 10

 #3  נשלח: שבת 09/05/2020 11:11

תודה.
האם ניקית את התעלה לאחר כל כמה שימושים?
האם הניקיון ישים וקל?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
Weihenstephan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Aug 07, 2010

מיקום: חיפה
הבעות תודה: 4
מספר הודעות: 332

 #4  נשלח: שבת 09/05/2020 12:06

לא, לא התמדתי לנקות את התעלה, העניין עם התעלה זה שהיא מאוד צרה, ז"א שצריך להעביר אצבע או מטלית לכל רוחב הגריל.
בתור בחור די עצלן שלא בא לו להתעסק עם שטויות, העדפתי לוותר על הגריל הזה, יכול להיות שמי שמגדיר את עצמו "פנאט" של נקיון ימצא את הגריל נוח.
מה גם שהוא אכזב אותי עם הטמפ', בקושי הגיע ל250 מעלות ומאוד בעייתי להשתמש בו כגריל, אלא יותר לברביקיו.

_________________
קוואבאנגה !

http://www.speedtest.net/result/3744583897.png
(1) הבעות תודה: plastoman
פרופיל | שלח הודעה | חפש
yarko
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 27, 2016
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 67

 #5  נשלח: ה' 14/05/2020 15:48

יש לי את הרבולושן 3 כמעט שנתיים
אף פעם לא קרה ששומן במסילה מקדימה נדלק (החלק הקדמי של הרשת הרבה פחות חם משאר החלקים).
אם נדלקה אש זה תמיד היה במרכז המנגל, ובגלל אוכל שומני במיוחד כמו נקניקיות מסוגים שונים, או המבורגרים עם הרבה שומן, וגם אז בד"כ יותר קל להתמודד עם ההתלקחות לעומת מגלים אחרים. באופן כללי, אם האוכל לא שומני במיוחד, אז אין בכלל התלקחויות.

מסכים שזה לא מנגל חזק במיוחד מבחינת העוצמה של האש, והוא לא מתאים לעבודה עם מכסה פתוח.
לי אישית זה לא מפריע. בד"כ אני שם את העוצמה של האש על 1/2 או 3/4, וסוגר את המכסה. האוכל יוצא מצויין.

כשאני מסיים לבשל, אני בד"כ מעביר מגבון מסביב לתעלה וקצת על המדפים, לנקות את השומן שקצת השפריץ החוצה. לוקח לכל היותר 15 שניות. בנוסף, אני מדליק את האש על הכי חזק, מוריד את המכסה, ומחכה שהמנגל יגיע ל- 300, ואז מכבה ומנקה עם מברשת.
זה השלב עם הכי הרבה עשן, אבל הוא נמשך לכל היותר רבע שעה, ואני בכלל נמצא בתוך הבית.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה