קצת עזרה - הכנת גוש אנטריקוט


   פורומים > > גריל וצליה
מחבר הודעה
shahar555
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jun 13, 2013
מספר הודעות: 20

 #1  נשלח: ה' 13/06/2013 19:09
קצת עזרה - הכנת גוש אנטריקוט

היי לכולם
לאחרונה (בזכות המלצות הפורום) רכשתי גריל WEBER Q320.
הפעלה ראשונה עברה נהדר!
עכשיו הזמן לנסות לעלות שלב!
אז שבת הקרובה אני מארח 20 אנשים
הזמנתי בשר (פרגיות קבב וקצת צוריסו) וכמובן גם גוש 2 ק"ג אנטריקוט
והשאלה :
איך מומלץ לעשות את הגוש ? כגוש? לפרוס ? איזה חום ?

מודה מראש לקהל המשבים !!

תודה שחר
פרופיל | שלח הודעה | חפש
ron5054 (ירון)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Dec 25, 2005
הבעות תודה: 19
מספר הודעות: 421

 #2  נשלח: ה' 13/06/2013 19:40

בהנחה שאתה רוצה שכולם יאכלו מהאנטריקוט הייתי הולך על רוסטביף כי 100 גרם לבנאדם זה סטייק דק מדיי שבטוח ייהרס.
במילים אחרות:
תכין תערובת של חרדל גרגירים דבש יין אדום תימין טרי מלח גס פלפל גס (יש כאלה שאוהבים לפצוע את הנתח עם סכין ולהחדיר לו שיני שום שלמות - אני אישית לא אוהב כי זה משתלט לדעתי מדיי על טעם הבשר)
תמרח על הנתח ותשרה לאורך הלילה אם ניתן
חמם את הגריל לטמפרטורה מקסימלית וסגור את הנתח מכל צדדיו.
טבול במרינדה שוב ותכניס לתנור לחצי שעה בערך על 180 מעלות.
בתאבון
פרופיל | שלח הודעה | חפש
ron5054 (ירון)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Dec 25, 2005
הבעות תודה: 19
מספר הודעות: 421

 #3  נשלח: ה' 13/06/2013 19:42

עוד טיפ:
כשהוא יוצא מהתנור אל תפרוס ישר.
תן לו לעמוד 10 דקות לפחות.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה