שאלת פיצוץ למומחים


   פורומים > > תערובות קפה וקלייה ביתית
מחבר הודעה
oooriel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Oct 14, 2019
מספר הודעות: 15

 #1  נשלח: ד' 13/11/2019 15:47
שאלת פיצוץ למומחים

אני מתקשה להבחין מתי מתחיל פיצוץ שני. האם יש הפסקת שקט בין שני הפיצוצים? האם תחילת הפיצוף השני מתערבב עם קול אחרוני הפיצוצים הראשונים? לא ממש יכול לקבוע אם אני עדיין בפיצוץ הראשון כשהפולים כבר ממש שחורים ומפחד לשרוף אותם. מקווה שתוכלו לעזור. תודה.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
יוסיסופר
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009
הבעות תודה: 194
מספר הודעות: 2220

 #2  נשלח: שבת 14/12/2019 7:54

הפיצוץ הראשון יותר חזק מהשני בהרבה.
הפיצוץ השני נשמע יותר כשבירת גפרורים- מאוד חלש ומאוד עמום.
עד שתרכוש נסיון אל תתבייש להצמיד אוזן ולפקוח עין.
המלצה, אל תכנס לפיצוץ שני יותר מ 30 שניות, אפילו פחות אלה אם יש לך אפשרות לקירור מהיר מאוד.
(1) הבעות תודה: oooriel
פרופיל | שלח הודעה | חפש
oooriel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Oct 14, 2019
מספר הודעות: 15

 #3  נשלח: שבת 14/12/2019 19:19

הי תודה. אכן זה מה שעשיתי. הצמדתי אוזן (:
פרופיל | שלח הודעה | חפש
kobbi (קובי ויסמן)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Dec 17, 2004
הבעות תודה: 311
מספר הודעות: 3989

 #4  נשלח: שבת 14/12/2019 20:55

אם אתה עם גיני, שלוף את אוסף המוץ (בתנאי שאתה קולה בגינה) ותמע את הדברים בקלות רבה יותר.
שנית 9 דקות ראשונות לך לשטוף כלים, אין מה לראות. בדקה 11 לערך מהפעלה מתחילים פיצוצי הפופקורן הפולים מקבלים צבע חום בהיר יחסית למצב הסיום. זה נמשך כשתי דקות. הפסקה של דקותיים, פולים כבר כהים יחסית אבל לא שרופים ואז מתחיל רעש םיצפוצי חלש יחסית בתדר גבוה יותר, תסתכל על הפולים יש לך מקסימום דקה לשהות בשלב הזה ועכשיו תלוי מה אתה רוצה, האם לעצור בשלב 7 או שמונה. שמונה זה טקט לפני שריפה של הפולים, שניה לפני שזה קורה עולה פוף עשן מהאגזוז. אם הגעת עד כאן אתה חייב להוציא מידנולשפוך על מגש רחב ולאוורר חזק….
אני אוהב את הקפה שלי מר וללא חמיצות כלל ולכן תמיד נכנס עמוק לפיצוץ השני
(1) הבעות תודה: oooriel
פרופיל | שלח הודעה | חפש
oooriel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Oct 14, 2019
מספר הודעות: 15

 #5  נשלח: א' 15/12/2019 21:37

הי תודה קובי. מידע מועיל ביותר. גם אני אוהב מריר ללא חמיצות (:
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > תערובות קפה וקלייה ביתית


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה